Tuesday, June 22, 2010

11. psychotic berbicara

antara contoh peristiwa nya ;

1. aku pegi kedai mamak . pastu aku tengok je mamak tu , tetiba pinggan yang dy pegang tu jatuh dan pecah .

2. bas penuh . aku cakap slow je sebenar nye . hehe . aku cakap , 'kalau dah tau bas penuh , takya la berhenti.' then , ramai pulak cakap dialog yang lebih kurang camtu .

3. situasi sama macam no (2) . aku cakap 'kalau nak berhenti pun , berhenti je la waktu orang nak turun . takya ambik orang .' pastu , ade jugak orang yang berdialog seperti itu dalam bas tu . aku dah pelik je . haha .

4. pastu , sekarang ni aku dapat rasa macam ade something yang nak attack aku . tapi aku pasti bukan orang . maybe macam penyakit or what . i don't know .

No comments: