Monday, November 8, 2010

26. a letter to farah sharmiera

to : farah sharmiera saifuddin

thanks sebab follow aku tapi aku tak bole follow kau balik . tade link untuk kau punya blog .
if kau baca post ni , aku happy gila . entah kenapa aku rindu kau .
walaupun masa mula mula dulu , ada some misunderstanding . but now , aku rindu kau gila gila .
kenapa kau del fb kau ? camane super super ni nak tau latest news pasal kau ?
dah la lama tak jumpa kau . num kau hilang . i'm sorry .
aku tanya membe aku yg 1 sekola dgn kau [firdaus jalil] .

aku : weh farah sharmiera dah del fb dy ea ?
fj : a'ah .
aku : kenapa ?
fj : ntah . dy kata dy dah insaf .

sedih aku mendengar nya . hehe . aku rindu kau sgt sgt la weh .

with love from : nur syahirah mohd amri

1 comment:

fasha said...

hello :) aku rindu kau jugak . lama tak jumpa . haihh - masing masing busy . bila la boley jumpa kan . aku deactive je fb tu . nnty lpas spm aku on balek . hee . skrg nak layan blog je . ni link blog aku , farashafafa.blogspot.com -