Saturday, April 2, 2011

58. EARTH HOUR 2011 [part 2]

sambungan post 61....

lepas kumpulan Pepatung, FYNN JAMAL pula mari! yeay! waktu yang ditunggu - tunggu. dia ajak semua orang pergi duduk dekat - dekat dengan dia sebelum dia perform itu. aku dengan adik aku pun pergi lah. dia nyanyi 4 buah lagu juga. 150 Juta, Sampai Tua, Suatu Pernah, dan 1 freestyle feat. Statik. video ada tapi malas nak upload. sorry. hehe. lepas dia perform, dia turun pergi duduk dekat audience. ha sempat lah ambil gambar dan berbual dengan dia sekejap. hehehe. Fynn Jamal memang best + sporting gila.


*waktu Fynn perform



*adik aku & Fynn Jamal

selepas Fynn Jamal, its time for STATIK. diorang semua pakai baju melayu kecuali ada seorang itu saja tak pakai. diorang nyanyi 4 buah lagu. Nikmat Sementara, Gelap, Curiga dengan lagi 1 lagu tak ingat lah. apa entah. Bagak [vokalis dia] kata lagu itu dicipta untuk abang dia.



*waktu Statik perform :) [Bagak hensem]

selepas Statik habis, kitorang pun balik dalam pukul 11.30 gitu lah. tak pergi kat booth yang mana - mana pun. hehehe. tapi waktu itu, booth JOHO dah tutup sebab diorang ada joint venture dengan The Scandalist pula. petang - petang lagi dah tutup dah.

p/s ; dekat event itu, ada abang - abang cameraman dan soundman. aku sangat suka tengok diorang bekerja. i hope i can be like them soon :)

1 comment:

ceritakami said...

jeles . fynn jamal dtg melaka gak .
tapi tak dapat pegi cbab xde spe nak bawak g DP .
sedih tol ! T__T