Friday, August 19, 2011

76. PEMILIK zubaidahs.blogspot.com BACA NI!

Hari Selasa yang lepas, aku sign in Blogger. Aku tengok followers aku dah bertambah. Dah jadi (85). Aku jadi tertanya - tanya. Siapa lah yang follow blog aku yang tak seberapa ni? Lepas tu, tengok nama user dia Etong.


Ok lah. Buka blog dia. Sekali aku terperanjat. WOAH! Followers dia dah 1000++ tapi kenapa dia follow blog aku yang macam penuh repekan akal budak tak matang ni?



Jadi, aku follow lah blog dia balik. Tapi aku follow bukan lah sebab 'You follow me, I follow you back'. Ok aku memang tak macam tu.

Sebab aku follow balik :
1) Banyak blog post beliau dalam Bahasa Inggeris. Jadi, boleh perbaiki Bahasa Inggeris aku.
2) Ada post yang mengandungi unsur motivasi.
3) Beliau orang Sabah dan belajar di Sabah. Jadi dapat lah tahu atau tengok negeri orang, melalui blog post dia. [Sabah adalah salah satu negeri yang aku sangat ingin pergi selepas Sarawak]

Jujurnya, tak habis survey lagi blog beliau sebab banyak sangat post. Nanti kalau ada masa senggang, aku teruskan membaca lagi.

Salah satu post dia yang aku suka :) -----> GIRLS WHO READ.


Lawa orang dia. Macam muka Arab sikit. Hehehe.

Ucapan untuk anda ; Terima kasih banyak banyak sebab follow blog saya yang tak seberapa sangat ni :) Ha tapi cuma nak tahu je, mana anda jumpa blog saya ni?

2 comments:

Etong said...

Ya Allah..terima kasih banyak2 dik..susah2 ja..etong follow sebab best baca ayat2 adk dlm post2 sblum ni..etong pun x ingt dr mana dpt blog adik..hehe :) terima kasih k untuk entry ni..

NSMA said...

heee. sama sama.