Saturday, September 24, 2011

80. Berhenti dulu

Assalamualaikum. Aku baru lepas habis Peperiksaan Percubaan SPM hari Selasa yang lepas. Insya Allah lepas aku dah dapat keputusan penuh peperiksaan itu, aku akan umumkan di blog ini ya :) Buat masa sekarang, cuma ada 2 subjek yang dah dapat markah peratus dan gred dia. Tapi tak nak lah bagitahu sekarang. Nanti tak surprise pula. Hehehe. Ok la. Just short update, people. Bye bye. Untuk yang pakai username 'fnd', siapa anda? Mana jumpa blog ini? Terima kasih. Tinggal dulu.

p/s ; Tolong banyak berbual dengan diri sendiri supaya korang lebih banyak berfikir. Dua watak, satu otak, satu hati.

2 comments:

pali7x said...

personally, kalau nak mengasah daya pemikiran lagi, ada dua cara yang best untuk try.

1. pastikan mempunyai pandangan tersendiri dalam sesuatu perkara sebelum berkata ya. walaupun secara logik, benda itu dah betul. at least dgn cara tu, perhaps ada ruang untuk jadi lebih better.

2. hayati ciptaan tuhan :)

NSMA said...

1. saya dah jadi macam tu. tapi ada orang tak boleh terima.

2. ok. terima kasih :) ciptaan Tuhan adalah guru terbaik untuk mengajar kita.