Thursday, September 29, 2011

82. KEPUTUSAN PEPERIKSAAN PERCUBAAN SPM 2011

Assalamualaikum.

Aku rasa ini post terakhir aku tentang keputusan peperiksaan. Kalau ada pun lepas ni, mungkin cuma tulis gred je. Sebab slip keputusan SPM mana ada tulis markah kan? Hehehe. Sebelum tu, untuk sesiapa yang baru follow atau tak pernah terbaca atau ternampak atau tak pernah ambil endah pun pasal keputusan peperiksaan aku dan baru kini tiba - tiba rasa ghairah ingin tahu, tekan link di bawah. Pilih je yang mana mana.


Ha dah baca semua ke belum? Hehehehe. Ikut suka korang lah nak baca ke tak nak.

Ini aku susun daripada subjek yang paling corot ya?

CHEMISTRY - 61% (B)
SEJARAH - 65% (B+)
BIOLOGY - 66% (B+)
BAHASA INGGERIS - 76% (A-)
PHYSICS - 77% (A-)
BAHASA MELAYU - 80% (A)
PRINSIP AKAUN - 81% (A)
ADDITIONAL MATHEMATICS - 86% (A)
PENDIDIKAN ISLAM - 89% (A)
MATHEMATICS - 91% (A+)

Ha itu dia. Aku cuma berjaya dapat 1A+ 4A 2A- 2B+ 1B. Markah Biology sudah dapat dan sudah ditulis di atas. Ok dah. Bye bye.

Assalamualaikum.

p/s ; Korang tahu tak apa rasanya kena tikam dari belakang oleh orang yang korang percaya atau rapat? Aku harap korang tahu. Maksud aku, rasa ditikam. Bukan menikam. Lain tu.

1 comment:

pali7x said...

congrats! :) work harder for better results, okay?

yerp. pernah kena tikam a lot of time. but just like love, you can even say 'no' to a friendship :)