Wednesday, April 25, 2012

118. Drummer hensem :P

Assalamualaikum :)

Harini nak cakap pasal drummer yang hensem hensem la. Sebenarnya dalam sesebuah band tu, aku selalu nampak yang lebih hensem sikit adalah drummer dia. Kenapa eh? Hehehehe. Alah yang lain pun hensem jugak cuma drummer lagi hensem la. Tapi tak semua band macam tu la. Ada jugak yang biasa biasa je. Hehe.

Ok kat sini ada beberapa drummer dari dalam dan luar negara. So, let's check it out! Haha.

1) Adil Ali/Adil

Sebenarnya aku taktau nama dia Adil Ali atau Adil Halimi. Hehehe. Dia ni drummer untuk Seven Collar T-Shirt sebenarnya. Tapi kalau korang perasan, dia selalu jadi drummer untuk Yuna jugak. Hehe. Kadang kadang aku tengok muka dia ni macam Shahir AF tu.

Gambar dia tak banyak. Aku jumpa ni je. Tu pun aku crop orang kat sebelah dia tu. Haha. Jahat aku.

2) Azwin Andy Malik/Andy

Dia ni drummer Estranged. Alah korang semua mesti perasan dia ni kan sebab dia hensem. Hehehe. Dia ni tinggi. Kalau tengok dia main drum, semangat! Haha :D

Muka dia macam Cina.


3) Qushairi Razali/Qi Razali

Untuk yang tak tahu, Qi ni sebenarnya dulu drummer OAG. Dah lama dulu la. Aku rasa masa aku kecik kecik dulu. Hehe.

Well, dia ni, semua orang tahu dia hensem kan? Hehe.


4) Dominic Howard

Ha tetiba nama mat saleh. Haha. Dia ni drummer Muse. Dia comel :) Ada lesung pipit lagi. Hehe. Dia ni macam cool je orang nya. Hehehehe. Alah senang cakap dia ni comel la :3

*Gambar ni paling smart :D


Hok aloh. Sampai dia je gambar banyak. Hehehehe. Jangan marah ha.

Sebenarnya ada yang lain lagi tapi susah nak cari gambar. So yang ni je la eh. Hehe.

Once a drummer, always a drummer. Eh. Ok bye.

2 comments:

Nesayang said...

Forever Qi and Dominic Howarddddddddd!!!! :)))

gebu said...

Drummers la paling cool antara semua band members :) LOL